Сакате да станете медицинска сестра во Канада само во 8 месеци на обука?

Сега тоа е можно со програмата Акутна комплексна нега за меѓународно образовани медицински сестри од Грузискиот колеџ

За колеџ

учениците во програмите за медицински сестри работат на операција со робот

№1 за вработување

87.3% од нашите дипломци наоѓаат работа во рамките на 6 месеци по дипломирањето. Ова е најдобрата стапка за Онтарио

Прво во Онтарио за ко-op и практиканти

Колеџ нуди најголем број на ко-op програми меѓу Онтарио колеџи. Тој исто така има повеќе од партнерските претпријатија на 6200 да им обезбеди практикантска работа на учениците

Практично искуство

Колеџот ја дава предноста на праксата на теоријата. Речиси сите наши програми се со копродукции и практикантска работа, или со часови во вистински компании / клиники.

Грузиски колеџ за безбедносни служби

Безбедна

Бери е најбезбедниот град во Канада, според Индексот на сериозност на националните криминали во Канада. Тој е на листата на најбезбедни градови во земјата за многу години.

Поволна локација

Главниот кампус е само 45-60 минути од Торонто. Затоа, студентите имаат пристап до пазарот на трудот, и Бери и околните градови, и најголемата агломерација во Торонто.

Разумни цени

Живеењето во Бери е многу поевтино отколку во големите градови. На пример, домување и транспорт во просек 40% поевтино отколку во Торонто

%

Најдобро вработување за дипломирани студенти

Број на програми

Број на ученици

Претпријатија на партнери за соработка

Нашите факултети

Компјутерски студии област банер

компјутерски науки

Компјутерски науки

Банер за либерални уметности

Либерални уметности

На хуманистичките науки

Морски студии област банер

Морски студии

Поморско знаење

Автомобилски деловен простор банер

Автомобилски бизнис

Автомобилски бизнис

Компјутерски студии област банер

Инженеринг и еколошки технологии

Инженеринг и еколошки технологии

Банер за области на човечки услуги

Човекови услуги

Социјални услуги

Банер за безбедност на заедницата

Безбедност во заедницата

Здравствени и здравствени науки

Компјутерски студии област банер

Здравје, здравје и наука

Здравствени и здравствени науки

Компјутерски студии област банер

Бизнис и менаџмент

Бизнис и менаџмент

Банер за угостителство, туризам и рекреација

Угостителство, туризам и рекреација

Економија, туризам и одмор

Дизајн и визуелни уметности банер

Дизајн и визуелни уметности

Дизајн и визуелни уметности

Компјутерски студии област банер

Квалификувани занаети

Занаетчиски специјалитети

Дали сакате да станете научник во областа на биотехнологијата? Тогаш оваа програма е за вас. Чекајќи:

  • Професионална скапа опрема;
  • Многу практични вежби во лабораториите
  • Искусни наставници

Големи податоци анализатор

Кој ги поседува информациите, тој владее со светот.

Специјалисти кои работат со "Биг податоци" се во побарувачка повеќе од кога било! Тие се потребни од страна на приватни компании за обработка и анализа на милијарди податоци, и во владините или академските институции. Вработените во оваа област се меѓу највисоките плати на ИТ пазарот.

Машински инженеринг технологија (co-op)

  • Работат на високотехнолошко производство во воздушната, машинската и другите индустрии
  • 1 година на пракса - непроценливо искуство и основа за развој на кариерата
  • Учествувајте во овие проекти, спонзорирани од партнерските претпријатија. Добијте искуство и врски

Осврти

Отпрвин размислував да почнам да студирам во Торонто или во Отава. Но, на крајот, поради добрата програма и статусот на колеџот како број XXMX за вработување, решив да дојдам до Бери, до Грузискиот колеџ. Јас не го жалам дури еднаш. Колеџот е кул, со многу професионални практичари и силна материјална база. На колеџ, исто така, задоволен присуството на специјални консултанти кои им помагаат на студентите со визи и други документи. Персоналот во колеџот е многу одговорен. Можно е да добиете совет во руски или украински.
Бери, исто така, се допадна: добра инфраструктура и што е најважно, навистина се најде работа.

Artem

Дипломиран, Украина, Интерактивна веб дизајн и програма за развој

Грузискиот колеџ избра според коментарите, се допадна нејзината едногодишна програма "Управување со човечки ресурси" (Управување со човечки ресурси). Програмата е добро развиена и има за цел обезбедување на знаење и развој на потребните вештини на студентите во оваа специјализација. Наставниците се отворени и секогаш се подготвени да помогнат, ако има прашања во врска со студиите и професијата како целина. Грузија колеџ е местото каде што се сретнав со пријатели од различни земји))

Асел

Дипломиран, Казахстан, програма за управување со човечки ресурси

Почнав да студирам на Грузискиот колеџ во септември 2016. На колеџ избра со рејтинг и географска локација, и програмата за срце
Постојат различни делови на колеџот (фудбал, рагби, тенис, одбојка), бесплатни фитнес и јога часови за учениците, има огромна спортска сала, кафуле, се одржуваат голем број настани. Учењето е интересно и забавно. Јас препорачувам

Marina

Студент, Русија, Фитнес и програма за промоција на здравјето

Дали имате било какви прашања? Ние ќе бидеме среќни да одговориме на нив!

Центар за претпочитање на приватност

анализатор

Овие колачиња се користат за собирање информации за посетителите. Информациите може да се користат од администрацијата на локацијата за да се подготват извештаи и да се подобри страницата. Овие колачиња се поврзани само со анонимен корисник и неговиот / нејзиниот компјутер / уред. Тие го собираат бројот на посетители на сајтот, времетраењето на посетите, прелистувачот, видот на терминалот, местото на потекло на посетителите и посетените страници.
___________________
_ga, _gid, 1P_JAR, APISID, HSID, Nid, SAPISID, Сид, SIDCC, SSID

Google се одреди бројот на cookies на секоја страница, која вклучува различни услуги на Google, како на пример со ознаки на Google, Google Analytics, Google Документи, YouTube, Google Maps, Google Calendar и други. Додека ние немаме контрола над колачињата поставени од страна на Google, се чини дека вклучуваат мешавина на парчиња на информации за мерење на бројот и однесувањето на корисниците на Google услуги, како и информации за тоа кој календар, на сајтот, видео. документи што ги гледате. Може да биде дека сте пријавени на еден. Информации во врска со вашето користење на нашиот веб-сајт, вклучувајќи Вашата IP адреса, може да се пренесе на Google и зачувани на серверите во колачето на Обединетите States.This не ви се идентификуваат лично, освен ако не сте најавени во Google, и во тој случај е поврзана со вашиот Google сметка. Бришењето или блокирањето може да влијае врз употребата на страницата и неговата функционалност.

___________________
јас, yandexuid, yabs-сид, _ym_isad, _ym_uid

Колачето за веб-анализатор за веб-анализи содржи уникатен идентификатор доделен на секој прелистувач на интеракција со корисник на песна со веб-страницата. Давателот на е Yandex LLC.Поставување или блокирање не влијае на употребата на страницата и неговата функционалност. Со помош на _ym_isad, Yandex добива информации за фактот за идентификување на присуство на ad blokke; _ym_uid е кориснички ID. Колачињата се неопходни за да се идентификува корисникот и да се соберат статистички податоци.

yabs-Sid, _hp2_id, _ga, _gid, _gat, _ym_isad, _ym_uid, 1P_JAR, APISID, HSID, Nid, SAPISID, Сид, SIDCC, SSID, I, yandexuid, YP

Неопходно

Некои колачиња што ги ставаме во вашиот прелистувач за да се осигурате дека ги имате вистинските информации.
Мора да ги прифатите овие суштински колачиња за да можете да ги користите нашите онлајн системи.

________________
wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-

WordPress ги користи овие колачиња за да ги зачува вашите детали за автентикација, а нивната употреба е ограничена само на административната конзола.
wordpress_logged_in cookie: WordPress го користи ова колаче за да укаже кога сте најавени, и кој сте, за повеќето интерфејс употреба.
wp-settings cookie: WordPress го користи ова колаче за да го прилагоди вашиот поглед на административниот интерфејс, а можеби и главниот интерфејс на страницата.
________________
gdpr [allowed_cookies], gdpr [consent_types]

Овие колачиња се користат за следење на корисниците. Колачињата можат да го направат тоа само за најавени корисници. Меѓутоа, за посетителите, ние ги следиме нивните концентрации со создавање на колачиња и чување на нивните преференции таму. Истата логика важи за колачиња
________________
__cfduid: се користи за да се идентификуваат индивидуалните клиенти зад споделена IP адреса и да се применат поставувања за безбедност на база на еден клиент.
________________
модул-менаџер-време-1

Овие колачиња ги штитат изборите што ги правите за време на вашата посета на нашата веб-страница. Ова ни овозможува да го оптимизираме вашето искуство на нашата веб страница

__cfduid, __cfduid, _hp2_id, gdpr [allowed_cookies], gdpr [consent_types], wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, WP-Поставувања-, модул-менаџер работно време-1
__cfduid
_hp2_id

Затворете ја вашата сметка?

Вашата сметка ќе биде затворена и сите податоци ќе бидат трајно избришани и не можат да бидат обновени. Дали сте сигурни?