Dëshironi të bëheni infermiere në Kanada vetëm gjatë muajve 8 të stërvitjes?

Tani është e mundur me programin "Përkujdesja akute komplekse për infermjeret e edukuara ndërkombëtarisht nga Kolegji Gjeorgjian"

Rreth kolegjit

studentët e programeve të infermierëve janë duke punuar në një operacion me një robot

№ 1 për punësim

87.3% e të diplomuarve tanë gjejnë punë brenda muajit 6 pas diplomimit. Kjo është norma më e mirë për Ontario

Së pari në Ontario për bashkë-op dhe praktika

Kolegji ofron numrin më të madh të programeve bashkë-op në mesin e kolegjeve Ontario. Ai gjithashtu ka më shumë se ndërmarrjet partnere të 6200 për të ofruar praktika për studentët

Përvoja praktike

Kolegji jep avantazhin e praktikës në teori. Pothuajse të gjitha programet tona janë me bashkëpunim dhe stazh, ose me klasa në kompani / klinika të vërteta.

Kolegji Gjeorgjian i Shërbimeve të Sigurisë

i sigurt

Barry është qyteti më i sigurt i Kanadasë sipas Indeksit Kombëtar të Sëmundjeve të Krimit të Statistikave të Kanadasë. Ai ka qenë në listën e qyteteve më të sigurta në vend për shumë vite.

Vendndodhja e favorshme

Kampusi kryesor është vetëm 45-60 minuta nga Toronto. Prandaj, studentët kanë qasje në tregun e punës, si Barry dhe qytetet përreth, dhe agglomeration më të madh të Torontos.

Çmime të arsyeshme

Të jetosh në Barry është shumë më lirë sesa në qytetet e mëdha. Për shembull, strehimi dhe transporti mesatarisht 40% më lirë se në Toronto

%

Vendosja më e mirë e punës për të diplomuarit

Numri i programeve

Numri i nxënësve

Ndërmarrjet e partnerëve bashkëpunues

Fakultetet tona

Studimet kompjuterike banner zonë

Studime kompjuterike

Shkenca Kompjuterike

Studimi i Zonave Detare

Studimet Detare

Njohuri Detare

Automobilistikë Zona e biznesit banner

Biznes Automobilistikë

Biznes Automobilistikë

Studimet kompjuterike banner zonë

Inxhinieri dhe Teknologjitë e Mjedisit

Inxhinieri dhe teknologji ekologjike

Zona e Shërbimeve Njerëzore banner

Shërbimet njerëzore

Shërbimet sociale

Banner i Sigurisë së Komunitetit

Siguria e Komunitetit

Shëndeti dhe Shkencat Shëndetësore

Studimet kompjuterike banner zonë

Shëndeti, Wellness dhe Shkencat

Shëndeti dhe Shkencat Shëndetësore

Studimet kompjuterike banner zonë

Biznes dhe Menaxhim

Biznes dhe Menaxhim

Spitali, turizmi dhe rekreacioni banner

Mikpritja, Turizmi dhe Zbavitja

Menaxhimi i ekonomisë, turizmi dhe pushimi

Dizajni dhe Artikujt e Arteve Vizuale

Dizajn dhe Arte Vizuale

Dizajn dhe arte vizuale

Studimet kompjuterike banner zonë

Tregti të kualifikuar

Specialitete artizanale

A doni të bëheni shkencëtar në fushën e bioteknologjisë? Pastaj ky program është për ju. Duke pritur për ju:

  • Pajisjet profesionale të shtrenjta;
  • Shumë ushtrime praktike në laboratorë
  • Mësues me përvojë

Big Data Analytics

Kush e zotëron informacionin, ai e rregullon botën.

Specialistët që punojnë me "Big Data" kërkojnë më shumë se kurrë! Ato janë të nevojshme nga kompanitë private për të përpunuar dhe analizuar miliarda të dhëna, dhe në institucionet qeveritare ose akademike. Punonjësit në këtë fushë janë ndër më të paguarat në tregun e IT.

Teknologjia e Inxhinierisë Mekanike (co-op)

  • Puna në prodhimin e teknologjisë së lartë në hapësirën ajrore, makineri dhe industri të tjera
  • 1 viti i praktikës - përvojë e paçmuar dhe një bazë për zhvillimin e karrierës
  • Merrni pjesë në këto projekte, të sponsorizuara nga ndërmarrjet partnere. Merrni përvoja dhe lidhje

Shqyrtime

Në fillim mendova të vinte për të studiuar në Toronto ose Ottawa. Por në fund, për shkak të programit të mirë dhe statusit të kolegjit si Nr. XXUMX për punësim, vendosa të shkoj në Barry, në Kolegjin Gjeorgjian. Unë nuk u pendova edhe një herë. Kolegji është i ftohtë, me profesioniste shumë profesionale dhe një bazë të fortë materiale. Kolegji gjithashtu kënaqte praninë e konsulentëve të veçantë që u ndihmojnë studentëve me viza dhe dokumente të tjera. Stafi i Kolegjit është shumë i përgjegjshëm. Është e mundur që të merrni këshilla në rusisht ose ukrainisht.
Barry gjithashtu pëlqente: infrastrukturë të mirë dhe, më e rëndësishmja, me të vërtetë të gjejnë një punë.

Artem

Diplomuar, Ukrainë, Interactive Web Design & Development program

Kolegji gjeorgjian zgjodhi sipas rishikimeve, i pëlqente programi i tij njëvjeçar "Menaxhimi i Burimeve Njerëzore" (Menaxhimi i Burimeve Njerëzore). Programi është i zhvilluar mirë dhe synon të ofrojë njohuri dhe të zhvillojë aftësitë e nevojshme të studentëve në këtë specializim. Mësuesit janë të hapur dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar, nëse ka pyetje rreth studimeve dhe profesionit në tërësi. Kolegji i Gjeorgjisë është vendi ku takova miq nga vende të ndryshme)

Assel

Diplomuar, Kazakistan, Programi i Menaxhimit të Burimeve Njerëzore

Fillova të studioja në Kolegjin Gjeorgjian në shtator 2016. Kolegji zgjodhi me vlerësimin dhe vendndodhjen gjeografike, dhe programin në zemër
Ka fusha të ndryshme në kolegj (futboll, rugby, tenis, volejboll), pa pagesë palestër dhe klasa yoga për studentët, ka një palestër të madhe, një kafene, shumë ngjarje zhvillohen. Të mësuarit është interesante dhe argëtuese. Unë rekomandoj

Марина

Student, Rusi, Programi për Promovimin e Fitness dhe Shëndetësisë

A keni ndonjë pyetje? Ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi atyre!

Qendra e preferencave të privatësisë

analitikë

Këto cookies përdoren për të mbledhur informacion rreth vizitorëve. Informacioni mund të përdoret nga administrata e faqes për të përgatitur raporte dhe për të përmirësuar vendin. Këto cookies lidhen vetëm me një përdorues anonim dhe kompjuterin / pajisjen e tij / saj. Ata mbledhin numrin e vizitorëve në vend, kohëzgjatjen e vizitave, shfletuesit, llojin e terminalit, vendin e origjinës së vizitorëve dhe faqet e vizituara.
___________________
_ga, _gid, 1P_JAR, APISID, HSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Google caktoi një numër cookie në çdo faqe që përfshin shërbime të ndryshme të Google, si p.sh. Menaxheri i etiketave të Google, Google Analytics, Dokumentet e Google, YouTube, Google Maps, Google Calendar dhe të tjerët. Ndërsa ne kemi kontroll mbi cookies të përcaktuar nga Google, ato duket se janë të përfshira në listën e informacionit në vijim. dokumentet që po shihni. Mund të jetë që ju jeni nënshkruar në një. Informacioni në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit, duke përfshirë adresën tuaj IP, mund të transferohet në Google, me ç'rast është i lidhur me Google-in tuaj llogari. Fshirja ose bllokimi mund të ndikojë në përdorimin e sitit dhe funksionalitetin e tij.

___________________
i, yandexuid, yabs-sid, _ym_isad, _ym_uid

Një cookie web analytics përmban një identifikues unik të caktuar për secilin shfletues në një ndërveprim të përdoruesit të pistave me faqen e internetit. Ofruesi i është Yandex LLC.Deleting ose bllokimi nuk ndikon në përdorimin e faqes dhe funksionalitetin e saj. Me ndihmën e _ym_isad, Yandex merrni informacion në lidhje me faktin e identifikimit të pranisë së një blloku ad; _ym_uid është ID-ja e përdoruesit. Cookies janë të nevojshme për të identifikuar përdoruesin dhe për të mbledhur të dhëna statistikore.

yabs-sid, _hp2_id, _ga, _gid, _gat, _ym_isad, _ym_uid, 1P_JAR, APISID, HSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID, i, yandexuid, YP

i nevojshëm

Disa cookies ne vendosim në shfletuesin tuaj për të siguruar që ju keni informacionin e duhur.
Ju duhet të pranoni këto biskota thelbësore për të qenë në gjendje të përdorin sistemet tona online.

________________
wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-

WordPress përdor këto cookie për të ruajtur detajet e legalizuara të tua, dhe përdorimi i tyre është i kufizuar në zonën e konsolës së admin.
wordpress_logged_in cookie: WordPress përdor këtë cookie për të treguar kur jeni regjistruar dhe kush jeni, për shumicën e përdorimit të ndërfaqes.
wp-cookie settings: WordPress përdor këtë cookie për të rregulloje pamjen tënde të ndërfaqes admin, dhe ndoshta edhe ndërfaqen kryesore të faqes.
________________
gdpr [allowed_cookies], gdpr [consent_types]

Këto cookies përdoren për të mbajtur gjurmët e përdoruesve. Cookies mund ta bëjnë këtë vetëm për përdoruesit e regjistruar. Për vizitorët, megjithatë, ne ndjekim përqendrimin e tyre duke krijuar një cookie dhe duke ruajtur preferencat e tyre atje. E njëjta logjikë vlen edhe për cookies
________________
__cfduid: përdoret për të identifikuar klientët individualë pas një adrese IP të përbashkët dhe për të aplikuar cilësimet e sigurisë në bazë të klientit.
________________
Moduli-manager-kohë-1

Këto zgjedhje dyqanesh cookie ju bëni gjatë vizitës tuaj në faqen tonë të internetit. Kjo na lejon të zgjedhim përvojën tuaj në faqen tonë të internetit

__cfduid, __cfduid, _hp2_id, gdpr [allowed_cookies] gdpr [consent_types] wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-, moduli-manager-kohë-1
__cfduid
_hp2_id

Mbyll llogarinë tënde?

Llogaria juaj do të mbyllet dhe të gjitha të dhënat do të fshihen përgjithmonë dhe nuk mund të mbulohen. A je i sigurt?